24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

ISU Galati va da raportul despre starea vremii primarului

Repartizaţi în punctele critice de pe întreg teritoriul judeţului şi din municipiul Galaţi, aceştia vor oferi Comitetului operativ informaţii despre situaţia din timpul perioadei de Cod Galben. SC Drumuri şi Poduri a subînchiriat un utilaj special care poate deszăpezi 70 de kilometri de şosea într-o oră.

Comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă, întrunit ieri (2 februarie), a analizat o serie de măsuri cu care autorităţile intenţionează să limiteze efectele negative ale fenomenelor meteo prognozate pentru următoarele trei zile.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.