24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

ITM Braila amendeaza patronii care au angajati la negru

Munca la negru este in floare in Romania, si nu numai, aducand pagube mari statului prin neplata impozitelor si taxelor aferente unui angajate cu acte in regula. In acest sens, la nivel local, ITM Braila cauta sa identifice astfel de situatii si sa amendeze angajatorii dar si angajatii care accepte munca la negru. Pana acum, in 2012, Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila, a dat amenzi de peste 855.000 lei, 62 de sancţiuni aplicate, 980 de angajatori controlaţi, 125 de angajaţi prinşi lucrând la negru, din care 52 de femei.

ITM Braila: Reducerea fenomenului muncii nedeclarate şi transformarea acesteia în angajare constitue unul din obiectivele prioritare, iar intensificarea aplicării măsurilor instituţionale care vizează reducerea muncii la negru, reprezintă una din principalele direcţii de acţiune stabilite pentru atingerea obiectivelor fixate prin Programul de guvernare 2009 – 2012.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.