24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

ITM Galati este acuzat de abuz si ilegalitate

Gheorghe Tiber, liderul Federaţiei Sindicale "Solidaritatea Virgil Săhleanu" a Siderurgiştilor, spune că Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM ) Galaţi a procedat în mod abuziv şi ilegal atunci când a declarat amintita federaţie ca nefiind reprezentativă pe ramura metalurgie. Culmea, instituţia confirmă în scris că a procedat aşa cum spune Tiber!

Spusele liderului de sindicar par să fie confirmate, în scris, chiar de către ITM Galaţi, care sub semnătura directorului Ionel Petrea, specifică - absurd! -faptul că metalurgia nu este industrie... metalurgică. Iată, mai jos, extrase din adresa cu accente halucinante trimisă de ITM către Federaţiei Sindicale "Solidaritatea Virgil Săhleanu" a Siderurgiştilor.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.