24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imobilele nelocuite calcate din nou de hoti

Pe 25 martie a.c., la orele 17:30, B.D. (30 de ani), din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, a sesizat la Poliţia oraşului Însurăţei faptul că persoane necunoscute au sustras din imobilul său nelocuit, din oraşul Însurăţei, mai multe bunuri (mobilier, o butelie pentru aragaz, panouri din scândură), în valoare totală de 2.000 de lei.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că bunurile au fost sustrase în perioada martie 2012-martie 2013, de către B.F. (50 de ani), din oraşul Însurăţei.

De asemenea, s-a mai stabilit că, în perioada menţionată, autorul s-a conectat la reţeaua electrică care alimentează imobilul părţii vătămate.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru violare de domiciliu şi furt.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.