24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

In asteptarea zapezii

Braila este sfatuita de specialistii meteo sa isi ia masuri de precautie pentru ca va avea de infruntat intemperiile iernii. Romania intra sub amenintare de cod galben de ninsori si viscol astazi incepand cu ora 12.00 si pana miercuri ora 12.00. Directorul ANM prezice cantitatimari de zapada, vant puternic si temperaturi de pana la -20 grade Celsius. Printre judeţele afectate vor fi: Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Brăila, Galaţi, Teleorman, Ialomiţa, Giurgiu. Va ninge în majoritatea regiunilor. Ninsorile vor fi mai consistente în primele ore ale intervalului în Banat şi Oltenia, apoi în Muntenia şi Moldova.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.