24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Independenta politica costa in Braila

Costa aliante cu AVB (PDL transformat), cu PP-DD (Elodia si Mihai Danut), PRM (Vadim Tudor) şi PP-LC.  Dar se vorbeste despre independenta!

Alegerile politice locale de anul acesta au adus in prim plan o noua fata politica pentru Braila: Sergiu Diacomatu si fundatia "Fii Brailei", in care Diacomatu se vrea "un fiu al brailei, nu al politicii" dupa cum suna sloganul sub care se promoveaza prin tot judetul; un joc de cuvinte pe care il inteleg mai mult oamenii cititi decat cei de rand, multimea, care, sincer, alcatuieste majoritatea potenta electoral. Omul citit este poate mult prea scarbit de jocurile politice si prefera sa taca sau apare cu ardoare un partid cu traditie si care are cu ce sa se laude in palmares.

In plan local oamenii au fost invatati cu personajul politic Sergiu Diacomatu care reuseste sa se impuna, cel putin auditiv, prin felurite activitati care implica multimea: concerte, promotii, premii, in care cauta sa aduna tineri si batrani deopotriva. Dar aceste activitati trebuie sustinute financiar, sustinere care cantareste foarte mult in buzunarul numitului Diacomatu. Acest efort financiar vine de unde? Pana si cel mai amarat brailean isi poate pune la un moment dat intrebari precum de unde poate face rost de bani pentru a se promova atat de insistent, vrand a pune in umbra fetele politice locale care guverneaza momentan. Si nu o face mascat ci lanseaza atacuri directe la adresa actualului presedinte al Consiliului Judetean, Bunea Stancu. Dar pare-se ca domnul Stancu nu intra in concurs de declaratii reusind sa se mentina demn in fata unui novice politic.

Si mai nou vrea sa premieze pe cei care dau in gat luarea de mita in momentul alegerilor. Alti bani, o noua intrebare, de unde? Oare poate fi cumparat electoratul brailean cu concerte, muzica, promisiuni fara materializare? Raspunsul la aceasta intrebare sigur o vom primi o data cu rezultatul alegerilor din 10 iunie.

Dar trebuie sa tinem cont ca Braila nu trebuie sa se increada in promisiuni fara a avea o baza. Sa nu dam vrabia din mana pentru cioara de pe gard.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.