24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Infractiuni de prin ograda proprie

Gainarii, ar spune unii, nimicuri ar spune altii, insa sunt fapte ce trebuie pedepsite pentru a se mentine ordinea si linistea publica. Raportul scris de Inspectoratul de Politie Judetean Braila are urmatoarea suita de evenimente inregistrate in judet:

Hoţi identificaţi de poliţişti

Poliţişti de la Postul de Poliţie Comunal Romanu au continuat cercetările în cauze înregistrate în evidenţe cu autori necunoscuţi şi i-au identificat pe S.C. (29 de ani) şi C.N. (24 de ani), ambii din comuna Romanu, cărora li s-a probat că, în cursul lunii octombrie 2012, s-au deplasat cu o căruţă pe canalul de irigat din localitate şi au sustras 4 dale din beton, cu dimensiunile de 200x100 cm, pe care le-au tranportat la locuinţa primului. Acesta, ulterior, le-a distrus şi folosit la fundaţia casei.
    Acestora li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

•   

În ziua de 6 februarie a.c., B.C., din comuna Şuţeşti, a reclamat la Postul de Poliţie Comunal despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras bicicleta, în valoare de 350 de lei, pe care o lăsase în faţa unui cafe-bar din comună.
Poliţiştii au efectuat cercetări şi investigaţii în teren şi l-au depistat pe localnicul T.I. (29 de ani), de la care au recuperat bicicleta şi au predat-o păgubitului.
Autorului i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.

•   

În urma probatoriului administrat în cauza privind furtul unor capace din fontă de la reţeaua de canalizare din comuna Tufeşti, poliţiştii de la Postul de Poliţie Comunal l-au identificat pe R.M. (18 ani), din comuna Tufeşti, căruia i-au stabilit că, împreună cu T.I. (23 de ani), din aceeaşi localitate, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2013, a sustras 5 capace din fontă, în valoare totală de 1.170 de lei.
Aceştia sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

•   


În ziua de 25 aprilie 2012, T.F., din oraşul Ianca, a reclamat la Poliţie faptul că, în acea zi, între orele 20:00- 21:50, persoane necunoscute au forţat o fereastră a imobilului în care locuieşte şi au sustras din interior suma de 1.000 de lei.
Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că autoarea faptei este localnica T.V. (20 de ani), care este cercetată în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

•   

În ziua de 14 iulie 2012, J.G., din Municipiul Galaţi, a reclamat la Poliţie faptul că, la orele 17:30, în timp ce se afla în incinta unui hipermarket, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, în valoare de 620 de lei.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale- linia de muncă Diverse, s-a stabilit şi probat că autorul faptei este B.I. (25 de ani), din Municipiul Galaţi, de la care a fost recuperat prejudiciul şi predat părţii vătămate.
Împotriva acestuia s-a dispus începerea urmăririi penale pentru furt calificat.

•   

Prinşi în flagrant de poliţişti

Ieri dimineaţă, la orele 10:30, poliţişti de la Postul de Poliţie Comunal Vişani i-au prins în flagrant pe B.I. (32 de ani) şi F.V. (37 de ani), ambii din satul Drogu, comuna Galbenu, în timp ce tăiau un copac cu drujbele, pe DJ 203 A, între localităţile Vişani şi Drogu.
Poliţiştii au stabilit că aceştia au tăiat un plop, cântărind circa un metru ster, în valoare de 100 de lei, pe care îl încărcau într-un atelaj hipo.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

•   

Brăileni cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe


Ieri, la orele 10:30, V.O. (74 de ani), din comuna Cireşu, a reclamat la Postul de Poliţie Comunal faptul că fiul ei, V.I. (46 de ani), aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o.
Poliţiştii au stabilit că cel reclamat, pe fondul consumului de alcool şi în urma unei discuţii în contradictoriu, a aruncat cu un scaun spre mama sa şi a lovit-o în zona piciorului stâng.
Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi în cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

•   

La orele 11:00, brăileanca A.V. (23 de ani) a reclamat la Poliţie faptul că, în ziua anterioară, la orele 12:30, în timp ce se deplasa pe strada Goleşti, la intersecţia cu Calea Galaţi, a fost lovită în cu pumnul în zona feţei de P.S. (21 de ani), din Brăila.
Aceasta s-a prezentat la spital pentru acordarea primelor îngrijiri medicale şi la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, urmând a i se eliberat certificat medico-legal.
Poliţiştii au efectuat cercetări şi au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

•   

La orele 14:45, D.C. (66 de ani), din municipiu, a reclamat la Poliţie faptul că, la orele 11:30, în timp ce se afla în incinta Casei de Ajutor a Pensionarilor, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de P.R. (38 de ani), din satul Vărsătura, comuna Chiscani.
După efectuarea cercetărilor, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

•   

Aseară, la orele 19:50, T.T. (59 de ani), din comuna Tufeşti, a reclamat la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru faptul că, S.D. (33 de ani), concubinul fiicei sale, împreună cu C.I. (36 de ani) şi I.I. (17 ani), au pătruns fără drept în curtea locuinţei sale şi primul l-au lovit cu un băţ în zona pieptului.
Poliţiştii au efectuat cercetări şi în cauză au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe.

•   

Cercetat pentru distrugere

Aseară, la orele 20:30, S.G. (50 de ani), din Brăila, a reclamat la Poliţie faptul că, în ziua anterioară, la orele 18:00, în timp ce se afla pe strada Şcolilor, la intersecţia cu strada Ştefan cel Mare, brăileanul P.P. (50 de ani) i-a distrus bicicleta cu care se deplasa.
Reclamantul s-a constituit parte civilă în procesul penal cu suma de 1.000 de lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru distrugere.

•   

Depistat cu cuţitul asupra lui
   
Aseară, la orele 20:00, în urma unui control efectuat în trafic, poliţişti de la Biroul de Ordine Publică l-au depistat într-un autoturism, condus de T.V. (28 de ani), din Galaţi, pe F.V. (23 de ani), ambii din satul Folteşti, comuna Umbrăreşti, judeţul Galaţi, care avea într-o borsetă un cuţit cu ramă rabatabilă, în lungime de 12 cm.
Cuţitul a fost ridicat în vederea cercetărilor şi în cauză s-a întocmit dosar penal, conform Legii 61/1991 (republicată).

•   

Sancţiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier

În ziua de 7 februarie 2013, lucrători din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila pentru constatarea de contravenţii şi prevenirea, respectiv, combaterea infracţiunilor rutiere.
Poliţiştii au constatat 72 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 17.500 lei, şi au reţinut în vederea suspendării 3 permise de conducere.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.