24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Infractorii Brailei fac afaceri din penitenciar cu SMS

Patru infractori de la Penitenciarul Braila au tepuit mai multe persoane prin SMS cu telefonul mobil, pacalindu-le pe acestea ca au castigat premii consistente.

Asta desi, conform legii, persoanele incarcerate nu au voie sa detina telefoane mobile. Totul a iesit la iveala dupa ce C.Elena, de 75 de ani, din municipiul Falticeni, a reclamat ca a fost inselata cu 8.000 lei. In urma activitatilor specifice desfasurate de politisti, suspectii au fost identificati ca fiind: L.Vasile, de 31 de ani, din municipiul Piatra-Neamt, N.Mihai, de 24 de ani, din oras Victoria, judetul Brasov si D.Gheorghe, de 38 ani, din comuna Grumazesti, judetul Neamt, la data comiterii faptei fiind toti incarcerati.Sursa: Informatia


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.