24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Injunghiere mortala intr-un cartier brailean

Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat mortal cu un cuţit baionetă de tip militar, în faţa unei discoteci din cartierul brăilean, Hipodrom.

Agresorul a fost prins după ce a fugit cu un taxi, iar în timp ce i se luau declaraţii de către politişti i s-a făcut rău şi a fost dus la UPU. Ieri, instanţa a emis mandat de arestare preventivă de 29 de zile pentru infracţiunea de omor calificat , faptă săvârşită în loc public.

Conflictul a izbucnit în interiorul discotecii, când victima, George Gurău de 19 ani, l-a şicanat pe agresor, Ionel Berlescu de 29 de ani, se pare pentru iubita care-l însoţea, vărsându-i de mai multe ori paharele de băutură de pe masă.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.