24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inscrierile la scolile postliceale continua si in Braila

Elevii braileni care vor sa urmeze cursurile unei posliceale mai au timp sa se inscrie si saptamana aceasta. Chiar daca nu au reusit sa puna mana pe diploma de bacalaureat, tinerii absolventi fara bac pot totusi sa urmeze cursurile unei postliceale. In Braila, locuri disponibile la postliceala mai se gasesc la:
Grupul Scolar Industrial "Panait Istrati" - clasa de asistent de gestiune in transporturi,

Colegiul "Ion Ghica" - doua clase de asistent de gestiune (contabil), si la "Saligny", unde este o clasa postliceala in specializarea tehnician echipamente de calcul.

Grupul Scolar Gh.K. Constantinescu - trei clase in specializarile: cosmetician, asistent de gestiune unitati de cazare si alimentatie si agent turism - ghid.
Grup Şcolar "Constantin Brâncuşi" - doua clase in specializarile: designer industria lemnului si tehnician silvic

Grup Scolar Industrial Nenitescu -  clasa in specializarea tehnician laborator pentru protectia mediului,

Grup Scolar Industrial Brancoveanu - doua clase pentru specializarile: tehnician optometrist si analist programator.

Grup Scolar Industrial Edmond Nicolau - tehnician devize in masuratori in constructii, proiectant decoratiuni interioare, agent turism - ghid, tehnician pentru controlul calitatii produselor agroalimentare, creator proiectant imbracaminte si desenator in constructii si arhitectura.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.