24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Intalnirea cu Politia l-a directionat catre Penitenciarul Galati

În dimineaţa zilei de 13 martie a.c., la orele 9:00, poliţişti din cadrul Birourilor Ordine Publică şi Proximitate l-au oprit şi legitimat, pe strada Roşiorilor, din municipiu, pe T.I. (36 de ani), din satul Oprişeneşti, oraşul Ianca.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Judecătoria Brăila a emis împotriva acestuia, la data de 12.03.2013, mandat de executare a pedepsei de 7 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Judiciariştii din cadrul Biroului Urmăriri l-au preluat pe cel în cauză şi l-au încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.