24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Investitorii nu sunt atrasi de hotelul brailean Tineret

Concesionarea fostului hotel a fost aprobată anul trecut în vară, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Judeţean. Până acum nimeni nu s-a arătat interesat în a investi în reabilitarea clădirii.

Clădirea în suprafaţă de 2.476 metri pătraţi, parter şi trei nivele, (corpurile de clădire F şi G şi etajul superior al corpului D în care au funcţionat fostul hotel şi restaurant Tineret), situată pe Calea Călăraşilor a fost administrată şi a aparţinut Consiliului Judeţean Brăila. Preşedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu şi-a motivat decizia prin faptul că acest spaţiu nu este folosit în niciun fel de foarte mult timp, iar Administraţia nu are bani să-l refacă.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.