24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Investitorii tot nu sunt interesati de Armonia Mall

Investitia de la marginea Brailei sta in continuare cu portile inchise. Spatiul destinat initial comertului sub conducerea Carrefour si-a inchis activitatea din cauza crizei. Armonia Brăila este o investiţie de 45 de milioane de euro care insa a fost închis în vara anului 2009, iar firma Red Project Three, dezvoltatorul proiectului, a intrat în faliment.
Investitorii par sa nu fie deloc interesati de oportunitatea oferita de suprafata mall-ului si utilitatile de care acesta dispune. 29.500 metri pătraţi asteapta sa isi gaseasca un cumparator care sa profite.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.