24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Restaurante

Istru Braila restaurante nunti Braila

ISTRU Braila este liderul  pietei locale a restaurantelor si unitatilor de alimentatie publica.

Misiunea noastra: satisfacerea celor mai exigente asteptari ale clientilor.

Privatizare de succes in 1999 - salt calificativ al managementului si calitatii serviciilor.

Patrimoniu: 38 unitati - 15.375 m.p. suprafata comerciala de teren - suprafata de 29.859 m.p.

Administrare proprie:

 • trei restaurante
 • o cofetarie cu laborator propriu
 • terasa de vara pe malul Dunarii

Toate restaurantele care sunt administrate de ISTRU SA au fost modernizate si redecorate cu mult bun gust, investitia toatala depaseste 5 miliarde de lei.

Confortul clientilor este asigurat de aerul conditionat si de centralele termice montate in ultima perioada precum si de instalatiile electrice si de iluminat.

Toate acestea fac din aceste unitati locuri in care te simti cu adevarat bine.

Calitatea serviciilor este imbunatatita ca urmare a selectiilor a bucatarilor, ospatarilor si celorlalte categorii de personal. Recrutarea personalului este completata de o pregatire a personalului care este permanenta.

Toate restaurantele din reteaua Istru au bucatari profesionisti cei mai buni din oras, meniurile includ delicatese din bucatariile romaneasca, italiana, franceza ori germana.

Clientii fideli ai restaurantelor noastre pot beneficia de servicii oferite in exclusivitate de noi. Astfel clientii care servesc masa in mod frecvent isi pot plati consumatia la sfarsitul lunii pe baza de factura si plata prin banca.

Unitatile noastre sunt locuri ideale pentru intalniri de afaceri sau pentru organizarea de mese de protocol.

Cei mai pretentiosi dintre clienti pot comanda din timp mancaruri care solicita din plin rafinamentul si cunostintele bucatarilor nostrii. Aici nici o comanda nu este refuzata si sta in putere si priceperea specialistilor nostrii sa onoreze orice comanda, oricat de pretentioasa ori complicata ar fi.

Tarife rezonabile, accesibile tuturor !


Url: www.istrusa.ro


E-mail: office@istrusa.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.