24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jandarmii braileni au destructurat o gasca de cartier

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila a depistat, în părculeţul de copii situat pe strada Industriei, un grup format din opt persoane, care tulburau liniştea publică. Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 ani, consumau băuturi alcoolice, iar unii dintre ei stăteau cu picioarele pe o bancă.


După ce le-au adus la cunoştinţă că faptele lor sunt cu atât mai grave, cu cât sunt săvârşite într-un loc amenajat pentru copii, jandarmii i-au sancţionat contravenţional, în conformitate cu Legea 61/ 1991 republicată.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.