24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jandarmii nostri sunt de nota 10

Cel putin asa indica bilantul de sfarsit de an pentru 2012 prezentat ieri de Jandarmeria Brăila in cadrul conferintei de presa. Invitat de onoare la ceas de bilant a fost seful Jandarmeriei Romane, colonelul Mircea Olaru.
Institutia Jandarmeriei Braila pare sa isi indeplineasca sarcinile in conditii optime. Jandarmii nostri au avut de lucru cu 5.960 de misiuni dintre care 1738 au fost misiuni de asigurare a ordinii publice, 3.256 de menţinere a ordinii publice, 352 acţiuni de intervenţie, 603 acţiuni în cooperare cu alte instituţii, precum şi 11 acţiuni pentru punerea în executare a mandatelor de aducere.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.