24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jobul unei directoare galatence este pus in pericol de comportamentul fiului sau

Impulsurile adolescentine ale unui elev din localitatea gălăţeană Târgu Bujor au fost la un pas să o lase fără funcţie pe mama sa vitregă, director la Grupul Şcolar „Eremia Grigorescu".

Înfuriat de faptul că prietena l-a părăsit şi aflat probabil în pană de idei, tânărul a postat pe mai multe bloguri un mesaj, prin care cerea consiliere în dragoste. La finalul mesajului el le spunea tuturor că a vorbit deja cu mama sa să-i facă zile grele fetei de care tocmai se despărţise.

Când şi-a dat seama ce gafă a făcut, tânărul a şters mesajul. Prea târziu, însă, acesta fusese preluat pe mai multe bloguri, şi avea deja o grămadă de comentarii.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.