24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Judecatorii braileni vor audia martorii in dosarul strigoiului din Medgidia

Magistraţii Judecătoriei Brăila vor audia luna viitoare martorii din dosarul „strigoiului din Medgidia", cauză în care unul dintre inculpaţi este Metin Cerchez, fost deputat. Cauza a fost adusă în atenţia oamenilor legii în luna mai a anului 2008, însă dosarul s-a aflat pe masa judecătorilor medgidieni până pe data de 19 ianuarie 2010, când a fost trimis şi înregistrat pe rolul Judecătoriei Brăila, în urma cererii de strămutare.

Astfel, pe data de 29 ianuarie 2010, pe rolul Judecătoriei Brăila a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 4878/256/2009, având ca obiect „profanarea de morminte (art. 319 C.p.)". Potrivit datelor oficiale, pe lista inculpaţilor se găsesc Metin Cerchez, Enver Memedali, dar şi Selatin Mustafa. Judecătorii brăileni au amânat acest dosar de şapte ori, însă la termenul fixat pentru luna viitoare martorii cauzei se vor afla în faţa instanţei.Sursa: ziuaconstanta.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.