24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Judetul Galaţi este pe locul sase pe tara in ceea ce priveste numarul somerilor

Mai puţin de o treime din totalul gălăţenilor fără loc de muncă primea ajutor de şomaj, la sfârşitul lunii ianuarie. Cei mai mulţi şomeri nu aveau nici măcar un venit obţinut "la negru".

Din totalul de 15.918 de şomeri gălăţeni (cu 245 mai mulţi comparativ cu luna recedentă), care la sfârşitul lunii ianuarie, s-au aflat în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, doar 4.990 primeau ajutor de şomaj. Ceilalţi 10.928 sunt neindemnizaţi. Numărul beneficiarilor de ajutor de şomaj a crescut cu 796 persoane, iar cel al şomerilor neindemnizaţi a scazut cu 551de persoane.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.