24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Judetul Galati are peste 15.000 de someri

Doar o treime din totalul gălăţenilor fără loc de muncă primea ajutor de şomaj la sfârşitul lunii martie. Cei mai mulţi şomeri nu aveau nici măcar un venit obţinut "la negru".

Din totalul de 15.254 de şomeri gălăţeni (cu 840 mai puţini comparativ cu luna precedentă), care, la sfârşitul lunii martie, s-au aflat în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, doar 4. 213 primeau ajutor de şomaj. Ceilalţi 11.041 şomeri sunt neindemnizaţi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.