24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaufland a devenit supermarketul preferat al brailenilor

Romania s-a umplut de supermarketuri, hipermarketuri, mall-uri, care mai de care cu fel si fel de oferte la haine, alimente sau produse uzuale. 

Cele mai de succes hipermarketuri au fost nominalizate ca fiind Metro, Carrefour si Kaufland care isi disputa suprematia in atragerea clientilor.

De anul trecut Kaufland a trecut pe prima poziţie în topul retailerilor moderni locali, terminând anul cu afaceri de 1,35 mld. euro.

Reţeaua germană Kaufland a reuşit în ultimii doi ani să răstoarne topul celor mai mari retaileri din România şi să urce pe prima poziţie după ce în 2010 a devansat Carrefour.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.