24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

La plimbare cu masina, sub influenta bauturilor alcoolice

Duminică, la orele 18:50, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Romanu, au oprit în trafic autoturismul condus de C.A. (42 de ani), din aceeaşi localitate.

Întrucât emana miros puternic de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l în aerul expirat.

După ce i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, i-a fost întocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicată).

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.