24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

La volan, sub influenta bauturilor alcoolice

La data de 30 septembrie 2013, R.Marian (30 de ani), din municipiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 212, în localitatea Chişcani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi a fost implicat într-o coliziune cu un autoturism.

Brăileanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.