24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lacat la usa noii sectii de cardiologie interventionala

Braila are, dupa multiple imbunatatiri, o sectie noua de cardiologie interventionala, insa utilizarea acesteia intarzie. Motivul: constructorul mai vrea bani iar autoritatile locale nu sunt dispuse sa cedeze financiar.

Firma care a câștigat contractul a venit cu o notă de plată mai mare cu 500.000 de euro față de suma prevăzută în contract iar.autoritățile nu gasesc justificarea acestei sume.

Din cauza lucrărilor amânate, trei medici intervenționiști veniți, special, din capitală pentru acest proiect, se vor întoare la București de la 1 iunie pentru că nu-și permit să mai aștepte inaugurarea secției.

Lucrările la noua secţie de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, au început în februarie 2013 pentru suma de 10 milioane de lei și trebuiau încheiate în august 2014. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.