24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lacul Sarat din Braila este in paragina

Lacul Sărat din comuna cu cea mai frumoasă poveste din judeţ, mai sărat decât acela din coasta oraşului, a fost dat uitării din lipsă de bani. La 30 de kilometri de municipiu, pe DN 22 Brăila-Râmnicu Sărat, îţi iese în cale comuna cu cea mai frumoasă poveste, Movila Miresii, locul în care s-ar fi pierdut, în urmă cu 230 de ani, o mireasă.

Aici se află un lac sărat cu proprietăţi curative recunoscute de specialiştii în domeniu. De acest lac nu beneficiază decât localnicii. Locul este în paragină. Motivul? „Nu sunt bani", spune primarul Dumitru Panţuru.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.