24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lady Gaga si pretentiile sale de diva

Ca orice diva care se respecta, Lady Gaga are pretentii in ceea e priveste locul in care isi va desfasura concertele, locul in care va manca sau se va relaxa. Show-ul din Bucureşti este primul concert al artistei organizat în aer liber din cadrul turneului său european, susţin organizatorii, Emagic.

 Lady Gaga a cerut organizatorilor concertului de la Bucureşti să îi pună la dispoziţie televiziune prin satelit la care să fie conectat televizorul ce va fi amplasat în cabina sa din culise, pentru minutele de relaxare de dinaintea evenimentului care va avea loc joi, în Piaţa Constituţiei.

Lady Gaga îşi aduce în turneu şi televizorul personal, ce va fi montat chiar în cabina sa şi va fi conectat la o reţea de televiziune prin satelit care să-i permită să fie la curent, chiar şi în ziua concertului, cu toate mondenităţile. Mai mult decât atât, managementul divei a insistat să existe o conexiune la o reţea de internet de mare viteză, pentru ca artista să fie în permanentă legătură cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare. Oaspete de seamă în culise va fi şi Fozzi, căţelul artistei, care, la rândul său, va avea parte de un tratament special.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.