24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laminorul Braila isi cauta un nou proprietar

Rusii de la Mechel vor sa renunte combinatele pe care le detin in Romania, iar Laminorul Braila nu face exceptie. In acest ritm, Laminorul Braila isi cauta un nou patron, un nou investitor care sa continue munca rusilor de la Mechel si sa asigure in continuare locuri de munca si sursa de venit angajatilor. Combinatul Laminorul Brăila a fost cumparat de grupul Mechel cu 12 milioane de dolari iar pretul de vanzare este de 32 milioane de dolari.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.