24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laminorul Braila se zdruncina financiar

Criza a batut de mult la portile Romaniei si, desi nu i s-a deschis, a  reusit sa se infiltreze cauzand numai neajunsuri. Unele afaceri au reusit sa se tot fereasca de efectele transante ale crizei insa loviturile primite au cauzat vanatai care provoaca dureri. In Braila, Laminorul, o societate care hraneste sute de familii, incepe sa se zdruncine financiar, in acest an inregistrand doar o cifra de afaceri de 110 milioane lei fata de 480,8 milioane de lei in 2011. Pierderile inregistrate au crescut de 6 ori, atingand suma de 59,6 milioane de lei. Comenzile s-au redus, preturile au scazut, iar angajatii sunt tematori in privinta viitorului lor in conditiile aprige impuse de criza.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.