24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liga Tineretului Brailean distribuia fluturasi electorali denigratori

Aseară, la orele 18:00, dispecerul poliţiei locale a sesizat la Poliţia Municipiului Brăila faptul că au fost depistaţi patru tineri, în zona Bariera Călăraşilor, din municipiu, care distribuiau, în locuri neautorizate, fluturaşi electorali denigratori la adresa unei alianţe politice. De la aceştia au fost ridicate 236 de exemplare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că cei patru brăileni, cu vârsta între 17 şi 23 de ani, au fost contactaţi de o persoană, pe care au declarat că o cunoşteau din vedere, care le-a oferit câte 100 de lei fiecăruia, pentru a distribui pliantele electorale cu mesaje denigratoare. Desi in comunicatul IPJ Braila nu se spune, se pare ca acestia erau membrii ai Ligii Tineretului Brailean infiintata de Fundatia "Fii Brailei" iar candidatii denigrati, normal, erau cei de le USL !

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiecare, conform Art. 50, lit. g), din Legea 35/2008 (actualizată), pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului.

Conform Art. 50, lit. g), din Legea 35/2008 (actualizată), pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului, afişarea mijloacelor de propagandă electorală în alte locuri decât cele permise sau cu încălcarea prevederilor prezentului titlu, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 la 2.500 de lei.
Poate va intereseaza si: 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.