24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lipsa de experienta la volan l-a bagat in spital

La data de 20.09.2013, la orele 19:55, personalul de serviciu din cadrul  Poliţiei oraşului Făurei a fost sesizat, prin sistemul de urgenţă 112, despre faptul că, pe DJ 211, pe raza satului Tătaru, s-a produs un accident de circulaţie rutieră.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare care a stabilit că U.Vasilica (19 ani), în timp ce conducea autoturismul, în localitatea amintită, din cauza lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat în gardul unei locuinţe.

În urma impactului, tânăra a suferit leziuni corporale pentru care a fost transportată la U.P.U. Brăila, pentru îngrijiri medicale.

Fiind testată cu aparatul etilotest, a rezultat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.