24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loc de munca la Braila de Craciun meseria de Mos Craciun

Sărbătorile Crăciunului se apropie cu paşi repezi. A trecut Moş Nicolae, iar acum prichindeii se gândesc cam ce le-ar trebui să primească cadou de la Moş Crăciun. Grădiniţele din Brăila se pregătesc de pe acum cu programe artistice pentru întâmpinarea evenimentului.

Ce bucurie mai mare pot avea copiii decât aceea când, în preajma Crăciunului, reuşesc să se întâlnească cu Moşu’ să-i spună o poezie, eventual să-l tragă puţin de barbă şi, bineînţeles, să primească daruri?

Pentru majoritatea prichindeilor, niciuna. Dar cum Moş Crăciun are multe pe cap în această perioadă, câţiva brăileni cu ceva imaginaţie, care de fapt îmbină utilul cu plăcutul, îi dau o mână de ajutor.

Cu delegare de la şeful lor, ajung în grădiniţe, şcoli, la firmele unde lucrează părinţii, dar şi acasă, pentru a le împărţi celor mici darurile.

Care este nota de plată? În perioada 10 - 21 decembrie, 30 de minute cu Moşu’ costă 40 de lei, în perioada 22 - 23 decembrie, 60 de lei, iar pe 24 şi 25 decembrie, 80 de lei.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.