24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Localnic reclamat pentru ameninţare si distrugere

Luni, la orele 15:00, L.Rădel (53 de ani), din satul Plopu, oraşul Ianca, a reclamat la Poliţie faptul că duminică, 15.12.2013, consăteanul S.Fănică (59 de ani) l-a ameninţat cu acte de violenţă, i-a provocat distrugeri la capota autoturismului şi i-a spart mai multe geamuri de la un spaţiu comercial pe care îl deţine.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au constatat că cele sesizate de persoana vătămată cu privire la distrugerile provocate se confirmă, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată la suma de 500 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.