24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Localnici reclamati pentru distrugere prin pasunare cu ovinele

Miercuri dimineaţă, la orele 9:40, G.Nicolae (30 de ani), din satul Spiru Haret, comuna Berteştii de Jos, a reclamat la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru faptul că i-a surprins pe terenul societăţii unde este angajat pe I.Costică (59 de ani) şi I.Spirache (57 de ani), ambii din satul Berteştii de Sus, în timp ce păşunau cu ovinele, suprafaţa de 10 ha de porumb, teren ce se află în extravilanul comunei.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi în cauză au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.