24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locuri de munca disponibile in administratia braileana

Judetul Braila pune la dispozitie locuri de angajare in propriul aparat administrativ. Luna septembrie nominalizeaza 11 locuri de munca disponibile in aparatul administrativ local al orasului Braila. Doritorii se pot interesa de job-uri la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Brăila, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Brăila, Direcția de Sănătate Publică a Județului Brăila, OIR POS DRU Regiunea Sud-Est, Primăria Orașului Ianca, Primăria Comunei Unirea si la Primăria Comunei Viziru.




 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 



 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.