24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locurile de munca din strainatate continua sa ii atraga pe braileni

Si nu numai. Majoritatea romanilor ar lasa oricand locul de munca din tara pentru unul in strainatate pentru ca beneficiul material castigat in strainatate ar invinge clar orice venit obtinut in tara. Nici brailenii nu se dau in laturi de la un job in strainatate.

Datele oficiale indica pentru anul 2012 un numar 302 de braileni care au ales sa ia calea strainatatii, in scadere ce-i drept fata de 2011 cand au fost inregistrati 402 de solicitanti.

In primele 10 luni ale acestui an, un numar de 302 solicitanti au apelat la serviciile oferite de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila cetatenilor care doresc un loc de munca in UE/SEE, plus Elvetia, prin intermediul retelei EURES.




 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.