24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lovire si violare de domiciliu in comuna Unirea

La orele 17:30, poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Brăila- Postul de Poliţie Comunală Unirea au fost sesizaţi de G.M., din satul Valea Cânepii, comuna Unirea, despre faptul că, în ziua de 18.03.2013, în jurul orelor 12:00, a fost lovită cu palma peste faţă de C.R., care, ulterior, a pătruns fără drept în curtea locuinţei sale.
   
Poliţiştii au început cercetările şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.