24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loviri si amenintari de 1 martie

La data de 1 martie a.c., la orele 11:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Şuţeşti au fost sesizaţi, prin plângere, de localnicul O.F. (27 de ani), despre faptul că, la data de 21 februarie a.c., la orele 19:30, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat de consăteanul M.M. (17 ani) şi B.C. (33 de ani), din oraşul Ianca, acesta din urmă adresându-i ameninţări cu acte de violenţă.

În urma evenimentului, cel agresat a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Conform certificatului medico-legal, victima a suferit vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.