24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luat la bataie la cafe-bar

În seara zilei de 1 octombrie 2013, la orele 22:45, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi, prin sistemul unic de urgenţă 112, de A.Costel (20 de ani), din satul Victoria, cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele de către B.Ionel (30 de ani), din acelaşi sat.

Poliţiştii au început cercetările şi au stabilit că, în timp ce se aflau într-un cafe-bar din localitatea Victoria, tânărul de 20 de ani, aflându-se sub influenţa alcoolului, l-a agresat pe celălalt.

În urma altercaţiei, cel lovit a fost transportat la Spitalul Judeţean Brăila, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Ulterior, acesta a depus plângere penală pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.