24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lucrurile ieftine sunt pe placurile brailenilor

S-a impanzit orasul de magazine gen 3,8 lei care promit, cel putin pe geamurile incaperilor spatiului comercial, lucruri la numai 3,8 lei. Si o data pasit in incinta magazinelor, preturile explodeaza. Ce-i drept, preturile pornesc de la 3,8 lei insa ajung si pana la cateva sute de lei. Strategia de marketing pare ca aduce profituri mari proprietarilor care reusesc sa isi vanda sub acest concep produsele, chiar daca nu sunt atat de concurentiale, macar la nivelul pretului, fata de alte locatii comerciale.

Brailenii, si nu numai, sunt incantati de produsele ieftine. Fie ca vorbim de lucruri pentru cadouri, fie ca vorbim de obiecte utile in propria gospodarie. Criza a afectat buzunarele tuturor insa cumparaturile raman pe lista cu prioritati iar nimicurile fac profit mare comrciantilor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.