24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luminile de sarbatori se aprind in aceasta seara in Braila

Moş Crăciun vine deseară în Parul Monument şi pe lângă darurile pentru copii, el va aduce şi lumină în oraş. Beculeţele se aprind abia acum. Toţi brazii din oraş vor fi luminaţi, precum şi ghirlandele de pe străzi. De astă dată, Brăila este mai sărac în lumini, din cauza lucrărilor.

Moş Crăciun ajunge în Monument în jurul orei 16.00. Tot atunci, vor fi aprinse ghirlandele de pe Călăraşi şi Griviţei. În acest an, spre deosebire de 2010, oraşul nu e atât de scump împodobit. Cert este că şi brazii, din faţa primăriei, din Monument şi din faţa Catedralei, vor fi luminaţi. Atmosfera concurează cu aceea de anul trecut.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.