24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luna iulie a numarat si mai multi someri printre romani

Inca o veste proasta. In ceea ce priveste statisticile, cifrele indica o crestere a somajului in luna iulie. Randurile au fost ingrosate in masa de proaspatii elevi ce au terminat liceele dar si de studentii fara job-uri. Rata şomajului în luna iulie a fost de 4,77%, fiind înregistraţi 429.043 de şomeri, cea mai mare creştere a numărului de şomeri fiind înregistrată în rândul tinerilor sub 25 de ani, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Comparativ cu luna iunie, au fost înregistraţi cu 24.929 mai mulţi şomeri.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.