24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

M.A.I.: Evenimentele produse in urma fenomenelor meteorologice

În acest interval de timp, în urma precipitaţiilor abundente au fost afectate 127 de localităţi din 18 judeţe (Bacău, Brăila, Buzău, Botoşani, Caraş – Severin, Călăraşi, Covasna, Dolj, Galaţi, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava, Vâlcea şi Vrancea).

Pompierii militari au salvat cinci persoane (una din judeţul Vrancea şi patru din judeţul Bacău). În judeţul Vrancea, opt persoane din localitatea Urecheşti au rămas izolate, iar una din localitatea Gugeşti a fost evacuată.
În total, au fost inundate 412 gospodării şi anexe gospodăreşti, 1.498 hectare de teren arabil, 203 hectare păşuni şi păduri şi au fost blocate, pe diferite porţiuni, şase drumuri, din care două naţionale, unul judeţean şi trei comunale. De asemenea, au fost distruse două poduri şi zece podeţe, iar 36 de fântâni au fost colmatate.

Pentru limitarea efectelor produse de fenomenele meteorologice, au acţionat 420 de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, din care 257 de militari profesionişti din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, cu un total de 164 mijloace de intervenţie, din care 99 din dotarea inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă.

În zonele afectate, alături de efectivele Ministerului Administraţiei şi Internelor au fost angrenate şi alte 248 persoane de la alte structuri, din care 146 din componenţa serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.