24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majorarea taxelor si impozitelor la inceput de 2013

Este deja o regula, o obisnuita chiar, ca noul an ce vine sa aduca cu sine si scumpiri, indiferent de domeniu, iar cel al taxelor si impozitelor nu face exceptie. 2013 aduce impozite si taxe mai mari. Majorarea minima a taxelor si impozitelor pentru 2012 porneste de la 16%. Ieri Guvernula a aprobat ordonanta de urgenta care permite actualizarea taxelor si impozitelor locale cu rata inflatiei. Măsura, care urmează să se aplice de la 1 ianuarie 2013, ar urma să genereze o creştere a veniturilor locale cu 527,73 milioane lei, a precizat domnia sa.
 Guvernul da mana libera autoritatilor locale sa majoreze aceste taxe in functie de hotararile ce e iau in Consiliile de Administratie.
Guvernul înştiinţează autorităţile locale care este rata cumulată a inflaţiei pe trei ani, rată la care pot adăuga sau reduce 20 de procente, conform legii, a explicat domnia sa. "Adică pot şi să scadă cu 4% taxele, şi le mărească cu 16 plus 20, deci 36%, maximum. Nu intervine Guvernul în finanţele publice locale, asta decid consilierii", a afirmat premierul.
Asa ca functie de deciziile consilierilor locali, romanii vor plati cu cel putin 16% mai mult impozitele la masini si case.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.