24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama si fiica acuzate de agresiune

În seara zilei de 22.09.2013, la orele 21:25, poliţiştii din cadrul Secţiei 4  de Poliţie Rurală Ianca au fost sesizaţi, prin apelul 112, de către B.Gabriel (54 de ani), din satul Mihail Kogălniceanu, comuna Şuţeşti, despre faptul că, în aceeaşi seară, pe fondul unor neînţelegeri, C.Viorica (41 de ani) şi fiica acesteia, C.A. (14 ani), ambele localnice, au agresat-o pe M.Mihaela (31 de ani), tot din satul Mihail Kogălniceanu, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate.

Persoana vătămată a solicitat asistenţă medicală şi a formulat plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.