24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Institutii Publice / Garda Financiara

Marcel Constantin comisar sef Garda Financiara Braila

Marcel Constantin, comisar sef Garda Financiara Braila. Propune un subiect de discutii despre comisarul sef al Garzii Financiare Braila pe Forum Braila.

Titluri din ziare despre Marcel Constantin:

 

Marcel Constantin revine la şefia Gărzii Financiare

Marcel Constantin a câştigat prima bătălie în războiul cu Ministerul de Finanţe şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) pentru fotoliul de şef la Garda Financiară. La aproape 4 luni de la declanşarea acestei lupte pe calea justiţiei, instanţa acordă comisarului un prim punct pe tabela de marcaj şi dispune suspendarea ordinului de revocare a lui Constantin. Consecinţa juridică a acestei decizii este repunerea în drepturi a lui Constantin, adică reînscăunarea sa în fruntea Gărzii Financiare brăilene. Şi asta nu e tot. Aceeaşi instanţă a hotărât că ANAF trebuie să-i achite lui Constantin şi cheltuielile de judecată, cu alte cuvinte să achite nota de plată formulată de avocatul reclamantului, nimeni altul decât nora lui Constantin. Una peste alta, vestea a creat rumoare în rândul angajaţilor instituţiei, la gândul că vor fi plătite poliţe celor pe care Constantin îi consideră trădători după demiterea sa din primăvară.

Marcel Constantin, Pif & Hercules

Se tot miră unii (inclusiv ziariştii) că şeful Gărzii Financiare Brăila Marcel Constantin umblă să se răzbune pe cei care s-au grăbit să aplaude schimbarea lui din funcţie, în 2009. Ce e atât de surprinzător în faptul că un fiu de ţăran care toată viaţa lui a visat să ajungă cineva, să aibă el puterea pe mână, să i se spună şefu' abuzează de funcţie, dându-se rotund ca scobitoarea? Chiar este atât de greu de înţeles că Marcel Constantin s-a luptat pentru a reveni în fruntea Gărzii Financiare pentru a-i călca în picioare pe cei care s-au grăbit să îl înmormânteze deşi primul braconier al judeţului încă nu se răcise? Când vreodată în viaţa lui a demonstrat Marcel Constantin că este domn, că ştie să treacă peste inerentele meciuri (contre) cu contestatarii săi, să nu umble doar să bage fitile şi să întindă capcane pentru presupuşii lui adversari?

Deca Ilie si Marcel Constantin repusi in functie la finantele din Braila

Incepand de astazi ( 25 mai 2010 ) fostii sefi ai finantelor brailene ( Deca Ilie si Constantin Marcel - seful garzii financiare Braila ) au fost repusi in functie prin ordin al ministrului finantelor publice (  idi.... lui Sebastian Vladescu ). Aceste personaje controversate au fost descrise in presa locala si centrala ca fiind cel putin " foarte interesate material" de functiile ocupate. Iata cateva articole despre " cei mai tari" finantisti din Braila:

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.