24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mare sef la Jandarmeria Braila are propriul 112

Un sef din Jandarmeria Braila se considera mai presus de lege! D-ul in "bermude" cu domiciliul pe str. Carantina, pune pe drumuri "ditamai echipa de zdrahoni jandarmeristi" pentru ca el se crede mai tare decat legea in Romania!

Daca nu am fi vazut pe camera de luat vederi de la poarta, "desantul" ce se invartea in jurul portii noastre nici macar nu am fi deschis, deoarece nu aveam de ce!

De ce credem ca este sef cel care a facut aberanta reclamatie? Deoarece atat el cat si jandarmii se comportau ca atare! Poate nu e sef ci frate sau ruda! O sa aflam, mai ales dupa ce am fost intrebati de "constructorul fara autorizatii" ca (sic) "de ce nu il cunoastem?"

Am, deschis, si cand colo, 7 baieti "bine crescuti si antrenati" (nu toti la fel de inteligenti ca seful lor de echipaj) cautau locul reclamat de un sef de la Jandarmerie (o sa aflam cum se numeste ca nu ni s-a spus) in care s-ar "impune luarea de indata sub paza cu efective de jandarmi a vre-unui obiectiv"!

Noroc cu d-ul jandarm Ionita, caruia i-au trecut se pare multi "geambasi" prin mana, si multe cereri aberante ale unora mai mari in grad, ca altfel cu tinerii "interpreti in ale dreptului" nu am fi ajuns la o concluzie corecta!

Dupa mai multe parlamentari, acuzatii si cereri de "legitimare" , de parca noi stateam cu casa in mijlocul drumului si tulburam grav ordinea publica, d-ul jandarm Ionita, a inteles penibilul situatiei si mai ales ilegalitatea ei.

D-le Jandarm Ionita: Construirea de catre seful dvs a unui imobil fara autorizatie de constructie este mul mai grav decat inchipuirile dansului!

O intrebare pentru distinsii sefii ai Jandarmeriei Braila: Raspundeti la toate solicitarile brailenilor sau numai la "Situatii care nu sufera amanare, in speta: starile de fapt caracterizate prin tensiuni interne, acte de dezordine, tulburarea grava a ordinii publice, dezastre, furturi frecvente din proprietatea publica sau privata care impun luarea de indata sub paza cu efective de jandarmi, a unor obiective, amplasamente, suprafete de teren, precum si situatiile in care organele de stat cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale, in caz de pericol iminent, solicita expres aceasta interventie." Daca o persoana din Braila, are impresia ca "ploua cu piatra" interveniti?

Am sunat la 0239619380 si persoana care se afla de serviciu (ora 19:00)), nu avrut sa se recomande insa ne-a confirmat ca a "primit o sesizare si a trimis un echipaj de jandarmi"! La cererea noastra, la fel ca d-ul "Ionita" nu a dorit sa ne spuna ce persoana a facut sesizarea!

PS: Ii spunem "Ionita" d-lui sef de echipaj de jandarmi deoarece asa s-a prezentat, dar s-ar putea sa nu existe nici un Ionita la Jandarmerie! Desi stam bine cu "legea" uite ca ne-a scapat sa-l legitimam"!  S-au poate tot echipajul era "pe neve, extraterestru" ?!!! Ce s-ar fi facut daca sunam la 112 ?


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.