24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Lista discutii / Vocea si Viata Brailei

Marian Coman il copiaza pe Mircea Doaga sau invers ?

Sub titlul "Obiectivii" sunt şi ei oameni, Mircea Doaga a scris luni 18 iunie un articol ce avea drept subiect lamurirea atitudinii anti Gheorghe Bunea Stancu a ziarului Obiectiv. Astazi, dupa 2 zile, Marian Coman publica si el, tot un editorial (Suntem mai mulţi) cu acelasi subiect, ceva de genul "aceeasi Marie cu alta palarie"!

Intrebare: Sa ne asteptam ca toti "Obiectivii" sa ne explice in acest an, motivul pentru care tot mai multi cititori ii condamna, si anume impartialitatea din campania electorala 2012?

PS: Ne bucura si onoreaza faptul ca din cand in cand va mai aruncati privirea si pe forumul nostru, nu de alta dar si noi suntem mai multi, in speta UNU.

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.