24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marin Preda este comemorat de BNR printr-o moneda personalizata

BNR  a decis sa comemoreze personalitatea romanului Marin Preda, scriitor care face cinste in lumea literaturii nationale dar si internationale. Banca Naţională a României (BNR) va pune în circulaţie, în scop numismatic, începând din data de 10 august 2012, o monedă din argint dedicată aniversării a 90 de ani de la naşterea lui Marin Preda, potrivit unui comunicat de presă al BNR.
Moneda este din argint, cu formă rotundă, un diametru de 37 mm şi o greutate de 31,103 grame şi are o valoare nominală de 10 lei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.