24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Martisoare neconventionale in Braila

1 martie! Ziua în care facem daruri pentru cele mai dragi fiinţe de lângă noi. Ziua în care dăruim şi primim semnul primăverii. Numai că v-aţi gândit dragi doamne să faceţi o schimbare?

V-aţi gândit vreodată să vă prindeţi eşarfa cu coji de nuci ori să purtaţi cercei din seminţe de dovleac?

Dacă nu, avem un sfat, de data aceasta pentru domni: daţi fuga şi cumpăraţi un mărţişor pentru femeia iubită! Sigur va fi încântată de un cadou inedit.

Propunerea este făcută de meşterii populari brăileni, care au o ofertă de mărţişoare irezistibilă. Toate sunt realizate manual, din materii prime neconvenţionale.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.