24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masina l-a trimis pe Catalin Botezatu in spital

Designerul roman a ajuns pe patul Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti unde a fost diagnosticat cu traumatism cranian sever si politraumatism. Afectiunile grave au fost provocate de la accidentul de masina care s-a petrecut in cursul acestei dimineti, pe la ora 04.30, in apropiere de Bucuresti. Conducatorul autorurismului implicat in accident nu era Catalin Botezatu ci un amic care ar fi consumat bauturi alcoolice si substante halucinogene. Designerul roman se afla pe locul din dreapta soferului. In masina erau trei pasageri, toti au sfarsit la spital cu afectiuni.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.